Locatie Oisterwijk Vacature type 20-24 uur

Samen met een collega vorm je het kloppende hart van onze organisatie. Je staat voor diverse taken, waaronder het opstellen van verkoopfacturen – een uitdaging gezien de specifieke eisen van onze klanten. Daarnaast behoort het verwerken van kosten en goederenfacturen en het bijhouden van urenstaten en debiteurenbeheer tot jouw verantwoordelijkheden. Als ondersteuning voor onze aftersales manager neem je telefonische meldingen aan, werk je de mailbox bij en zorg je voor het adequaat vastleggen van meldingen in het systeem. Je onderhoudt ook nauw contact met klanten.

Enige jaren ervaring in een vergelijkbare functie, met een focus op facturatie en inkoopboekingen, is een pre, zeker als je ervaring hebt met Exact Online. Initiatief nemen zit in jouw natuur en je bent in staat om zelfstandig en nauwkeurig te werken. De werkdagen worden in overleg met je huidige collega vastgesteld, maar voorlopig lijken woensdag, donderdag en vrijdag jouw vaste werkdagen te worden.

De functie betreft 20-24 uur per week.  Je maakt deel uit van een gezellig team, waar regelmatig op vrijdagmiddag wordt geborreld en leuke personeelsuitjes worden georganiseerd.

Savona is als fabrikant marktleider in de carwashmarkt in de BeNeLux met verdere expansiedrift. De laatste state of the art techniek is ons uitgangspunt en drijfveer om doorlopend te innoveren. De organisatie telt 20 eigen medewerkers en heeft het hoofdkantoor in Oisterwijk.

Voor meer info : www.savona.nl

Mail je sollicitatie naar diana@savona.nl